25 februari 2019

Social Selling - Snabbguide

 Social Selling Index

LinkedIn Social Selling Index är såklart till viss del en införsäljningspunkt till plattformens resurser som till en viss kostnad stöttar dig i att använda LinkedIn som en naturlig del i ditt arbete. Jag har själv använt plattformen i över 10 år och förstår fortfarande ändå inte riktigt hur de viktar olika beståndsdelar för att bygga upp hela indexet.

Med det sagt, LinkedIn är en riktigt bra plattform att hålla kontakt med partners, kunder och vänner där du får små inblickar i vad de fokuserar på för tillfället. Du kanske blir överraskad vilka av dina kontakter som faktiskt känner varandra, du får snabbt info om nya affärsmöjligheter där dina tjänster kan komma väl till pass och mycket mer.

För dig som känner att du själv kan bli bättre på att använda social nätverk så har jag satt ihop en lathund som jag hoppas kan hjälpa dig på vägen :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *