11 december 2019

Bk Häcken 2020 - årskortet inhandlat!


så var då årskortsbiljetterna för BK Häckens hemmamatcher 2020 inhandlat! Att uppleva fotboll på plats och se sitt lag kämpa och förhoppningsvis vinna är något jag är riktigt glad att kunna dela med mig av till lillkillen som (tyvärr) är den enda i barnaskaran som velat vara med och kolla på fotbollsmatcher överhuvudtaget :)

För mig som inte bott på Hisingen de senaste 30 åren är det alltid en känsla av att komma hem och det är inte för inte som Bravida utsetts till favoritarenan för alla besökande lag i år! Klubben gör verkligen sitt för att få till en trevlig stämning för hela familjen. För barnen är det aktiviteter i stort sett varenda match. I år har det varit besök av Sean Banan, Gladiatorerna med hinderbana mycket mycket mer som verkligen bygger på att besöket skall bli ett positivt minne!

Nu får vi väl bara hoppas på att det görs några riktigt bra värvningar inför säsongen. Att Paulinho som är meste målskytt i Allsvenska senaste deceniumet inte längre är med kommer såklart märkas och vi behöver ha in en riktigt vass avslutare för att täcka upp både för honom och Jerre som också drog iväg i år för att inte nämna Mervan som vi faktiskt slarvade bort.. På backsidan behövs mer kraft, kanske att Hammar i år är med i start-truppen, men även någon mer där som täcker upp!

Men oavsett så kommer jag och lillkillen sitta där, på samma platser som i år med bästa utsikten över härliga Rambergsvallen/Bravida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *