20 februari 2007

Vem bryr sig om certifieringar?

Nu har ju de nya certifieringsspåren från Microsoft funnits uppe en tid och efter att ha utvärderat både synpunkter från branschen i helhet och konkreta kundkontakter kan åtminstone jag konstatera att det är något som driver att certifieringar nu är hetare än någonsin.

Anders Kingstedt från Know IT intervjuades i vår nya kundtidning och säger bland annat: "- Det är viktigt med certifieringar ur flera aspekter. De fungerar som en kvalitetssäkring för företaget och det är personligt utvecklande att certifiera sig. Dessutom fungerar de som ett styrmedel mot nya satsningsområden. " (läs hela artikeln här)

Bland våra många duktiga kursledare har vi tex Mathias Olausson från Callista Knowledgbase som säger till Microsoft: "Callista Knowledgebase använder sig av certifieringarna i sin marknadsföring genom att framhålla att deras anställda har stor erfarenhet och toppkompetens. Som en kvalitetssäkring för dessa påståenden brukar Callista Knowledgebase nämna att de har anställda som har de senaste certifieringarna, att mer än hälften är certifierade utbildare (MCT) och att de dessutom har en person som har titeln Microsoft Most Valuable Professional (MVP)." ( läs hela intervjun här)

På Informator håller vi just nu på att fila till ett nytt koncept som skall ge våra kursdeltagare än mer värde, hjälp på vägen och en helhet som kanske saknats tidigare i vår bransch. Så snart planerna är klara lovar jag att posta mer info här på bloggen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *