14 februari 2007

ASP.NET Utbildning - Deep Dive för dig som vill ha det bästa!

Nu är det dags för en ny djupdykning i utbildningsvärlden...

I fjol och denna våren har Informator i samarbete med Quicklearn (USA) vid flera tillfällen genomfört en riktigt djupgående kurs inom BizTalk Server där vi lugnt kan säga att vi utbildat de bästa i Sverige att bli ännu bättre!

Nu är det dags att dyka ner i området ASP.NET och verkligen utforska de mörkaste skrymslena och plocka upp godbitarna till ytan!

Är du en av Sverige bästa ASP.NET-utvecklare, vill du bli ännu bättre, se då till att boka in datumet 28 maj och den veckan i almanackan för här blir det röjdykning för hela slanten!!!

T2745 ASP.NET 2.0 Developer Deep Dive - Göteborg 28/5

2 kommentarer:

  1. var med på majtillfället och det var riktigt, riktigt häftigt!! har ändå jobbat med asp.net sedan 2001 och tyckte jag var duktig, men här var det saker jag aldrig hört talas om, rekommenderar varmt kursen!

    SvaraRadera
  2. hejsan Jocke, vet att den kursen var väldigt uppskattad och hoppas verkligen vi får till fler tillfällen, hänger lite på jänkarna också :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *