Snart lanseras Longhorn Server

Jajaja, inte officiell logga men erkänn att den är ganska kul :)Nu när Windows Vista äntligen är släppt, riktas blickarna mot serversidan. Microsoft planerar att släppa Service Pack 1 till Windows Vista parallellt med lanseringen av Windows Server 2008.

Beta3 på servern är inte långt borta och nu börjar det klia i fingrarna på alla IT-proffs som vill ligga steget före när det väl är dags att börja grotta in sig lite mer i tekniken. På Informator har vi gått efter uttrycket "silence is golden" eftersom vi känner att det är bättre att visa resultat än att skryta om hur mycket vi håller på att planera. Men var säkra på att det kommer vara något för alla att gräva djupare på och komma in snabbare i nyheterna när det gäller snabb och bra kompetenshöjning!!

Informator Utbildning - Nordens Ledande KompetensutvecklareDet skulle förresten var roligt att höra mer om vad just du är mest intresserad av i det nya serversystemet! Gör så att du mailar mig så skall jag se till att berätta precis vad som händer framöver!!

Sålänge kan du läsa mer här på denna informativa artikel...!!

Läs mer om Longhorn på den officiella sidan (nytt fönster)

KommentarerKöp boken - Agilt ledarskap i en digital värld

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019
I boken blandas självupplevda exempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som kan stötta just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång....

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE