Möten, möten och... möten

Just nu verkar varenda människa sitta i möten när man försöker få tag på dom och själv är man inte bättre. Sett på två veckor tillbaks har jag nog haft ett 20-tal möten på olika nivåer såväl internt som kundmöten. Är nog tur att jag anmälde mig till den där förhandlingsteknikskursen så kanske man kan få tiden att gå mer effektivt :)

Egentligen är det väl inte så konstigt att det är mycket möten just nu... Nytt budget och verksamhetsår för många företag och som vi tidigare konstateterat är ju IT-Sverige på väg uppåt igen och det är mycket som skall stämma in.

Det växer så det knakar och för oss i utbildnings sfären är det belönande att se att det även satsas en hel del på kompetenshöjningsbiten. Tänkte passa på att bjuda in till ett kostnadsfritt seminarium inom Webbkommunikation (ur ett användbarhets- och tillgänglighetsperspektiv). Detta är ett 2-timmars kostnadsfritt seminarium hos Informator på Karlavägen 108 i Stockholm, den 29/3. Mycket viktigt bland annat för er som jobbar mot den offentliga sektorn (läs "24-timmars myndigheten)...

Passa på att reservera plats redan nu, gratis är gott som dom säger :)

Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE