Sharepoint/MOSS 2007 - Extended course

Träffade precis Göran Husman och bollade upp idén att göra en förlängd och fördjupad variant av våran kurs T2617 Introduktion till SharePoint 2007 - Installation och konfiguration som körs för fulla hus. Tanken jag hade var att köra en femdagarsvariant med honom själv och Michael Jansson (som främst varit ansvarig för att ta fram våra användarkurser för Sharepoint, släpps förresten i nästa vecka som 2007 variant med alla nyheter!).

Tanken är att vi kör en hel vecka, på lite högre tempo och mer djupdykningar, kanske i två klassrum där kursledarna byter av varandra och gemensamma aktiviteter där man får till bra diskussioner. Vi kan ju redan nu konstatera att Informator utbildat de allra bästa som arbetar med produkten, fått förtroende från Microsoft att driva Information Worker vidare och jag tror själv att detta kan bli riktigt, riktigt kul!

Som första förslag hade vi tanken att vi kör ett kurstillfälle slutet juni och ett i början av augusti... Intresserad att haka på!? Kontakta mig så ser jag till att du är med på banan när vi släpper bomben!!
Edit: Till Er som surfar in och mailar från närliggande länder... JA, vi kan köra kursen hos er, JA vi har färdiguppsatta datorer som vi kan skicka med all teknik klar. Kontakt mig eller någon kollega för konkret diskussion!!!

KommentarerKöp boken - Agilt ledarskap i en digital värld

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019
I boken blandas självupplevda exempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som kan stötta just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång....

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE