11 februari 2007

SharePoint/MOSS 2007 - Årets hetaste produkt!?

Det var länge sedan vi hade sådant sug efter en ny produkt och utbildning på den som nu när nya SharePoint kommit. Som jag tidigare skrivit om skall alla tydligen vara experter inom detta område helt plötsligt och det är ju inte det lättaste...

Då måste jag säga att jag känner mig oerhört stolt att just vi på Informator har en sådan tillgång som Sveriges ende MVP inom SharePoint, Göran Husman (som inte bara är oerhört kompetent pedagog och tekniker, men dessutom en väldigt trevlig prick!!)

Görans egenutvecklade kurs Introduktion till SharePoint 2007 - Installation och konfiguration har körts för fulla hus sedan vi släppte den förra sommaren (och är även full- eller så gott som fullbokad i vår) och nu finns även påbyggnadskurser inom utveckling mot Sharepoint 2007 och användarkurser uppe på banan.

Vill ni redan nu få en snabb presentation av vad som är nytt och hett på denna produkt så har
Göran även en liten presentation på TechNet TV. Se, lyssna och lär!!

2 kommentarer:

  1. Göran är GULD! Klart bäst på sharepoint i Sverige!!

    SvaraRadera
  2. Håller med till 100%!! Till sommaren kommer förresten Görans nya bok (Wrox förlag) om Sharepoint/MOSS 2007, du hittar mer info på: http://www.humandata.se

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *