Vem bryr sig om certifieringar?

Nu har ju de nya certifieringsspåren från Microsoft funnits uppe en tid och efter att ha utvärderat både synpunkter från branschen i helhet och konkreta kundkontakter kan åtminstone jag konstatera att det är något som driver att certifieringar nu är hetare än någonsin.

Anders Kingstedt från Know IT intervjuades i vår nya kundtidning och säger bland annat: "- Det är viktigt med certifieringar ur flera aspekter. De fungerar som en kvalitetssäkring för företaget och det är personligt utvecklande att certifiera sig. Dessutom fungerar de som ett styrmedel mot nya satsningsområden. " (läs hela artikeln här)

Bland våra många duktiga kursledare har vi tex Mathias Olausson från Callista Knowledgbase som säger till Microsoft: "Callista Knowledgebase använder sig av certifieringarna i sin marknadsföring genom att framhålla att deras anställda har stor erfarenhet och toppkompetens. Som en kvalitetssäkring för dessa påståenden brukar Callista Knowledgebase nämna att de har anställda som har de senaste certifieringarna, att mer än hälften är certifierade utbildare (MCT) och att de dessutom har en person som har titeln Microsoft Most Valuable Professional (MVP)." ( läs hela intervjun här)

På Informator håller vi just nu på att fila till ett nytt koncept som skall ge våra kursdeltagare än mer värde, hjälp på vägen och en helhet som kanske saknats tidigare i vår bransch. Så snart planerna är klara lovar jag att posta mer info här på bloggen :)

KommentarerKöp boken - Agilt ledarskap i en digital värld

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019
I boken blandas självupplevda exempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som kan stötta just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång....

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE