Borås by day...

Så blev man då väckt tidigt på söndagsmorgonen för en heldagsutflykt till Borås, komplett med besök både i Djurparken och utomhusbadet... Det känns ganska tryggt med djurparken... händer inte så mycket, men denna gången passade vi även på att besöka reptilhuset, spana in världens giftigaste ormar och självklart ville barnen även klappa nätpytonormen Elisabeth som inte gjorde allt för mycket väsen av sig :)

Theo, Tobias, Cornelia och Benjamin på tåget runtom Borås Djurpark
Även idag var det olidligt hett efter ett tag så man sökte hela tiden efter skugga och personligen gick jag bara och längtade efter besök #2 och möjligheten att doppa huvudet i hyfsat kallt vatten utomhus. Uppväxt på Hisingen som man är var det ju Rambergsvallens utomhusbad som gällde varenda sommar och det är en speciell känsla att få bada utomhus men ändå i pool... Förstår inte riktigt varför Valhallabadet plockade bort sin utomhuspool, men det finns ju fortfarande plats att slänga upp den igen *nudge, nudge*

Nu är det tre veckor kvar på semestern och vi har ju bestämt oss för att köra en Sverigevariant i år så lite utflykter till vänner och bekanta, diverse äventyrsland med mera kommer vi nog hinna med... Vi hörs och ses!

Kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE