6 juli 2008

En svettig dag i Houston

Goodiebag of the yearVaknade vid 05.30 av ett SMS från Mr PS som inte kunde sova... eftersom jag själv legat halvvaken lite fram och tillbaks sen nanedags så kändes det helt ok att knata upp och ta en välbehövlig dusch... Fick inte igång Internet via rummet så drog med laptopen ner i lobby där det fanns WLAN och passade på att slänga in föregående inlägg på bloggen.

Efter en tre-fyra koppar kaffe, lite snack med en Norsk och en Schwezisk partner plus en trevlid dam från Microsoft Kroatien så började vi bli en aning rastlösa och tog det fina beslutet att promenera runt i kvarteret. Detta visade sig bestå av ca 90 % fler hotell och inte mycket mer så det var inte helt oväntat att vårt område ligger sådär helt off från Downtown.

Någon halvtimme var vi tillbaks på hotellet och kände att det var mer än dags för frukost så som undantag kilade vi in på hotellet och intog en trevlig Bacon/Egg/Pancake frukost vid samma bord som två mycket trevliga damer från Microsoft. Mätta i magen kom vi på den fina idén att utforska gallerian där hotellet ligger och man kan väl lugnt säga att det är en "posh" samling :) Nu uppe i varv och med tanke på att det ändå är vår lediga dag tog vi alla fyra taxin ut till Houstons största Outlet för att typ köpa samma grejjer som i stan för halva priset, trevligt va :)

Informator making a MicrosoftmovieEn evighet senare sitter vi i taxin tillbaks och efter en kort sejour på hotellet åker vi vidare till Convention Centre och inregistrering. Väl där blir vi som enda Svenska partner utvalda att medverka i en Microsoftfilm för konventet... innehållet får vi tyvärr inte avslöja men garanterat en kul grej :) Fyra omtagningar senare är det på nytt taxi som gäller och denna gången till en närbelägen Bowling mall där två mycket trevliga herrar från ett av våra större konsultbolag möter upp. Bowling är en kul sport för de flesta, men hur roligt vi än har så börjar faktiskt magen kurra igen och eftersom dom härliga damerna från frukosten faktiskt ligger i samma hungerlinje som oss så samlar vi ihop ett större gäng Svenskar och drar iväg till ett ställe med garanterat "Texas Sizes" på maten.

Bowling for HoustonVi skall väl nu inte påstå att vi lyckades pricka in höjdarna (förutom Fr. Båt som toppade både förrätt, huvudrätt och efterrätt... nästa MatTina kanske ;) Men den absurt stora chokladkakan som en av oss vid bordet sen fick in var definitivt "Texas"... i Sverige hade en sådan bit delats mellan alla sex vid bordet så att säga *suck*

00.40 sitter man då här igen, redo att slagga såhär på 18:e våningen... får väl se om någon mer möter upp i gymmet vid 05.30 imorgon... zzzzzzzz....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *