5 juli 2008

En lång, lång dag...

Lördagen började trevligt med sol och skönt väder i Stockholm runt 06.00, en trevlig taxiresa till Arlanda med en chaufför som verkade ha varit överallt i hela världen och självklart hade synpunkter på Houston :)
Dagens första etapp var en liten snabbis över till London och Heathrow där vi passade på att käka lite lunch (självklart Fish & Chips). Tyvärr var det ganska lång väntetid så resandet drog ut lite på tiden. Väl på det nya planet med destination USA och Atlanta så tog det betydligt längre tid... Tre filmer, en massa småätande och en hel del tålamod senare var vi framme i USA där vi stötte på ett till gäng Svenskar som hade åkt direkt från Stockholm...
Sparade nog en del tid där kan man tro... Nåväl, 2-3 timmar senare landade vi äntligen i Houston (fick ett samtal från en vän från Göteborg som redan kommit dagen innan, men kunde inte svara eftersom vi höll på att lyfta och alla mobiler skulle stängas av asap) och efter en vådlig taxiresa i becksvart mörker så sitter man nu här vid datorn och skriver en liten redovisning för första dagen... Sammanfattat kan man väl säga att efter sisådär 25 timmar vaken tid i sträck så är man ganska mör... nu gäller det bara att komma i säng för i morgon bär det av till registrering...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *