9 juli 2008

Here comes Steeeeeeeve....

Sådärja... nu börjar lunginflammationen äntligen sätta in... för varmt och fuktigt utomhus och för kallt och dragigt inomhus är inte den bästa kombinationen *host, host*

Temat var jakt, ridning och mycket vapen på stället... Ola och Patrik har gått ut för att värma sig liteTobias sisådär runt 00.00 i väntan på taxin till hotellet...

Igårkväll var det dags för Svenskmiddagen och en av de vanligaste kommentarerna var kanske "vart har du varit hela veckan..." Det märks verkligen att det är lite större i Houston, inte minst att det tar en halvtimme att åka oavsett vart du skall åka :)

Idag kändes det förresten precis som hemma... blev väckt av den kära frun vid 05.00 "men du skulle ju träna den tiden, eller hur" Ambitioner är bra att ha har jag hört... Men det goda då att man nu sitter och berättar för Er lite mer vad som händer här och så...

Nu är det snart dags att åka och lyssna på Steve Ballmer.... förra årets replik var "you guys energize me"... årets kanske blir "you guys are so hot you set Houston on fire..." får väl se!
Det är ju förresten fler Göteborgare som bloggar från Houston (tror det ligger lite i blodet;) så passa gärna på att surfa över till Guides Blogg och få lite andra infallsvinklar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *