9 juli 2008

Onsdag eftermiddag och lite psykologi

Efter morgonens urladdning var det skönt att strosa runt inne på expot och köra småsessions inom System Center, Vista, Security mfl områden... I vissa fall tror jag faktiskt man lär sig mer på detta sätt än att sitta 2-3 timmar eftersom dom i stort sett tvingas köra det viktigaste... Satt till och med på en dragning om affärssystem som faktiskt var riktigt intressant!

Eftermiddagen spenderade sedan både jag och Patrik och lyssnade på en dubbel-session med Gabor George Burt om Blue Ocean Strategy där många nya idéer kom upp på att satsa mer på att vara innovativ än att bara köra i samma hjulspår... Känner personligen för att köpa boken, många sköna tankar att köra vidare på och riktigt nyttigt att inte bara stirra sig blind på IT-sidan nu när man är här...

Ikväll drar vi med oss lite kunder till Search/Fastmiddagen och om vi orkar tar vi en sväng förbi ISV:arna som håller till på samma ställe som vi hade CPLS-kvällen... Det blir nog en veckas vila när man är hemma i Svedala igen kan jag tro :)

1 kommentar:

  1. 9:e juli hade vi kunnat strosa förbi VMwares cocktail party (se länken) på Minute Maid också, men det kanske hade varit lite magstarkt :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *