12 juli 2019

Microsoft Inspire 2019, dag 1


Så var det igång, årets Microsoftkonferens för partners från hela världen. Samtidigt har ju Microsoft sin egen konferens så det blir riktigt många teknikälskare på plats samtidigt.

Några åkte tidigare, men själv steg jag upp vid 03.45 den 12/7 för att ta första steget från Landvetter till Heathrow och därifrån vidare med buss till Gatwick och 10 timmars flyg till Las Vegas. Lite udda resväg och tyvärr ingen medresenär från annan svensk partner som brukar vara en trevlig del (har tex fortfarande trevliga minnen när vi stötte på hela ledningsgruppen från Precio halvvägs in på  någon konferensresa).

Lite omständligt, men inga förseningar och väl framme på hotellet Palazzo i Las Vegas märker jag att jag varit igång drygt 22 timmar, men håller mig ändå vaken två timmar till för att få igång en någorlunda tidsrytm 😉

Största Microsoftnyheten idag är ändå annars att Microsofts partneransvariga Gavriela Schuster tydligt går ut och informerar om att den väldigt illa mottagna  nyheten att Microsoftpartners framåt inte ska få interna licenser och användarrättigheter för Microsoftprodukter nu rullats tillbaka! Tror inte hon och många andra från Microsoft hade haft så trevlig vecka här i Vegas utan denna nyhet...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *