13 mars 2007

Skåne älskar Informator

Det senaste året har Informator kört fler och fler kurser för våra kunder i södra Sverige (både företagsinternt och schemalagt hos kurslokalspartner) och så sent som nu i vår har vi även satt upp och kört fullbelagda schemalagda kurser... Har personligen hört konkret efterfrågan på utökad närvaro från Informators håll...

Informator har ju faktiskt tidigare haft kontor i Malmö och med tanke på att det finns fler och fler kunder här som helst väljer Informator för kurs så är det väl inte en helt omöjlig tanke att vi inom en inte allt för lång framtid kommer kunna erbjuda fler schemalagda kurser här.


Men, ni som läser bloggen får se vad som händer *haha* Som dom säger på reklamen... helt plötsligt händer det... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *