Dags att utforska känslor


Sedan jag valde att förändra min arbetssituation med mindre resande så har min fasta punkt varit vårt Göteborgskontor, men imorgon är det dags igen att ta mig till Stockholm. Tidigare år hade antagligen det naturliga valet varit antingen TechDays med vår partner Microsoft eller Agile People-konferensen som faktiskt bägge hålls i Stockholm i veckan, men i år blir det  fokus på våra interna arbetsprocesser. 

Denna gång kommer så gott som hela bolaget att fokusera på kommunikation med inriktning känslostyrning i arbetslivet. Detta är ju ett ämne jag tidigare utforskat en del med tex. "Ledarskap, kommunikation, konflikthantering" med Freddie Hahn, "Leading with the brain in mind" lett av Maria Engström Eriksson och "Reiss Motivationsprofiler för individ och grupp" med Aila Kekkonen och Pia-Maria Thorén och just samarbete bland människor är ju så otroligt intressant, variationsrikt och att vi fokuserar på detta just nu går verkligen hand i hand med AFS 2015:4, Arbetsmiljöverkets föreskrifter om organisatorisk och social arbetsmiljö!

Workshopen imorgon börjar med introduktion där vi kommer att lära känna "varför, vad och hur" kring känslor, ur både vårt eget och gruppens synvinkel. Introduktion inkluderar vetenskap, fallstudier och starka visuella intryck. Målet med övningen är såklart högre kunskap, förståelse och nyfikenhet kring känslor. Många praktiska tips om hur vi kan styra känslor på såväl individ som gruppnivå och förståelse kring vårt eget ansvar för att hantera dessa. Detta ser jag fram emot!

Camilla Tuominen är en populär känslomässig ledare, talare, författare, illustratör, VD och grundare av känsl-start-up (www.emotiontracker.fi). Hon har skrivit och illustrerat två böcker om känslor: om individens resa mot förståelsen av känslor och om hur man framgångsrikt kan styra känslor i arbetslivssammanhang. 

Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE