Agil HR, går det att omskola beteendevetare?


Under alla år som jag arbetat med kompetenshöjning så har en sak varit säker... hamnar du i diskussion med HR så tar det hundra år innan ett beslut väl fattas... Men sanning å säga så har jag de senaste åren mer och mer börjat uppskatta diskussionerna med HR och ser att det ligger extremt många processer och interna system bakom varje beslut. Välgrundade beslut, i många fall väldigt bra för våra kunder, men inte särskilt snabbrörligt om man vill vara snäll.

Men, vi har ju en partner i Pia-Maria Thorén som verkligen sett det som sin mission att hitta agila vägar in på HR och kanske kombinera 100 års systemarbete med ett lite smidigare arbetssätt genom agila arbetssätt. Själv finner jag det extremt intressant och även något som jag på egen hand försökt hålla högt i personalarbetet och ofta med framgång. Jag har lyssnat på flera föreläsningar på ämnet agilt ledarskap och många konferenser och kurser har det blivit, men nu i november gör jag själv slag i saken och går kursen Agil HR den 19-20 november i Göteborg med Pia-Maria!
Jobbar du själv med personalfrågor och blir lite nyfiken på vilka förbättringar som du skulle kunna göra med lite mer kunskap så finns det fortfarande plats för fler på kursen, hoppas vi ses!

Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE