8 februari 2007

To JAVA or NET, thats the question

För utvecklare finns det just nu två vägar som är mer självklara än andra och det är antingen .NET eller Java (jo, jag vet att det finns zillioner olika minoritetsspråk med lika många förespråkare, men nu är det så att i företagsvärlden är det antingen Java eller .NET som gäller, punkt slut, inga fanatiska open source inlägg tack!). Det finns för- och nackdelar med bägge språk naturligtvis och ibland kan det vara svårt att få en objektiv bedömning eftersom det inte är så många som verkligen kör bägge språken samtidigt...

Nu ger vi på Informator er en chans att komma in lite djupare på dessa frågeställningar och förhoppningsvis komma ut med en klarare bild av vilket val som känns bäst för er.

Den 8/3 kör vi ett frukostseminarium med titeln: "Java /.NET: Möjligheter, skillnader och likheter" En spännande paneldebatt över skillnader, likheter och möjligheter hos de båda plattformarna. Målgruppen för seminariet är i princip alla de som arbetar inom områdena, står i begrepp att välja något av områdena, är nyfikna på ämnet, och vill lära sig mer om Java och .NET miljörna.

Läs mer och boka en plats NU på denna länk!

4 kommentarer:

  1. När jag gick hem idag (lite tidigt) hade seminariet fått in bokningar till 50% av platserna. Då snackar vi att enbart några få utvalda fått tips om det. I nästa vecka går ett större nyhetsmail ut där vi punktar extra på detta event så passa på att boka i helgen om det passar i almanackan, eller... GÖR RUM I ALMANACKAN!!

    SvaraRadera
  2. taskigt att vi inte fick boka in fler än fem pers, suger!

    SvaraRadera
  3. Hejsan, nu är det så att lokalen tyvärr bara rymmer 70 pers så vi vill gärna ge så många som möjligt chansen att komma med. Finns säkert chans att vi gör om detta snart!

    SvaraRadera
  4. Blir det något extraseminarium? Ringde i måndags och hörde att det var fullt, men ni skulle försöka få till ett till på eftermiddagen, den jag pratade med lovade återkomma så snabbt som möjligt

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *