3 januari 2020

Välkommen till 2020, kompetenshöjningens årtionde


Nu har det nya arbetsåret 2020 kört igång för en del (som mig själv), men jag märker också att det är ganska många som antagligen kommer igång först nästa tisdag efter en lång, skön ledighet.

2020 är ju inte bara ett nytt år utan vi är faktiskt inne i ett nytt årtioende och jag tror personligen att detta kommer bli starten för kontinuerligt lärande i större utsträckning. För mig som arbetar inom kompetenshöjningsområdet märker jag att fler och fler kunder diskuterar annorlunda inlärningsupplägg och kräver ett högre engagemang både från sina medarbetare men också från partners som oss som stöttar med utbildningsinsatser.

Själv har jag flera dialoger igång kring större åtaganden, både ur ramavtalshänseende, men också som längre tidssatta projekt där vi som utbildningspartner redan från början är med och planerar kring innehåll, leveransmetoder och överlag en bättre helhet för en optimal inlärningsresa! Extra tillfredsställande är också att vi nu ser mer och mer av den mänskliga aspekten även när vi diskuterar teknisk utbildning. I slutänden är det ju faktiskt människor som arbetar med tekniken och när de "mjuka" värdena blir mer framträdande även när det gäller tex. systemutveckling eller IT-administration så är det en helhet som gäller kring kompetenshöjningssidan och superintressant när vi får till en dialog som täcker hela spektrat!

Exempel på intressanta projekt på gång nu i vår;
ITIL 4, PowerShell, Windows10, Azure, Hybrid Learning Front- & Backend, Windows Server 2019, Office 365, PowerBI, UEM, Stresshantering, Förhandlingsteknik, Ny som chef, Ledare men inte chef, Agil Introduktion, Agil Projektledning, SIAM Foundation, SharePoint & Teams, Teamledning, MS Excel, Kepner & Fourie, Planner, Black Belt Troubleshooting Windows, Scrum, TSql, MS Project och mycket mer spännande...

Har ni också börjat planera era kommande kompetenshöjningsinsatser? Ta med oss som utbildningsexperter redan från start så garanterar jag ett än bättre slutresultat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *