31 januari 2020

Hetaste utbildningstrenderna 2020


Strax innan vi gick på julledigt siade jag litegrann om fem heta kompetensområden för 2020. Först i raden var Microsofts Azure som jag själv pratat med i stort sett varenda stor kund om.

Idag är det sista dagen på årets första månad och det märks verkligen vilket tryck det varit på utbildningar inom Azure på i stort sett varenda nivå. Våra schemalagda Azure-kurser har blivit fullbokade så snabbt att vi behövt lägga upp nya kursdatum för hela våren.

Vi har teams med liknande behov som köper in en hel kurs bara för sig själva och vi har kunder som kombinerar självstudier med en live-expert-online-tutoring för att ta till sig nyheterna i den takt som passar dem bäst. Kort sagt så är Microsoft Azure det hetaste just nu i utbildningsväg och det är riktigt roligt att vi har möjlighet att stötta kompetenshöjningen på så många nivåer!

Mina andra topp-områden på listan med ITIL 4, PowerShell, SAFe 5.0 och Cisco är även de högt upp på diskussionslistan i våra samtal och det ska bli riktigt spännande att se statistiken mot slutet av året om mina tankar från förra året också ger resultat.

Varmt välkommen på utbildning oavsett vilket område just du fokuserar på!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *